Inspiratie voor meer energie

Deze maand staat een uitgebreid artikel over vermoeidheid in Santé Magazine. Onlangs ben ik geïnterviewd voor dit artikel. 

Ik mocht een bijdrage leveren voor het artikel: Heeft iemand mijn energie gezien? Het stuk gaat over de periode dat ik zelf heel weinig energie had.

 

Ik was ooit ook heel moe

Ik was zo moe, dat ik mijzelf elke ochtend uit bed moest slepen om de dag door te komen. Ik was altijd zo moe. Op vrije dagen kon ik bijna allen maar slapen. Ik moest de wekker zetten om ’s middags op tijd op het schoolplein te staan wanneer ik onze dochter uit school ging halen.  

Door een well-being training op mijn werk ging ik mij verder verdiepen in gezonde leefstijl. Uiteindelijk kwam ik op die manier ook terecht bij de opleiding tot Leefstijl- & Vitaliteitscoach. Ik heb onder andere geleerd dat je met kleine stappen heel veel energie kunt krijgen.

Nu gaat het veel beter

Ik zorg (onder andere), dat ik altijd genoeg voedingstoffen binnenkrijg: gezonde vetten, voldoende eiwitten en goede koolhydraten (vooral uit groenten)- dus geen witte pasta’s, rijst en brood. Wanneer je voedzame maaltijden eet, heb je geen energie dips en heb je geen tussendoortjes nodig, die voor een snelle piek in de suikerspiegel zorgen en vervolgens juist een dip veroorzaken.

Mijn vermoeidheid kwam voor een deel door dat ik altijd aan ieders verwachtingen wilde voldoen en een gevolg van meerdere reorganisaties op het werk, waardoor mijn functie veranderde en ik steeds minder plezier had in mijn baan.

 

Plezier in je werk is key

Gelukkig heb ik nu van mijn passie voor gezonde leefstijl mijn werk kunnen maken. Ik help overbelaste ambitieuze vrouwen die zo moe zijn dat ze het werk niet voor elkaar kunnen krijgen om weer energiek en fit te worden, zodat ze weer energie hebben om hun werk en privéleven beter te combineren.

En dat werk geeft mij ook weer extra energie!

Ik vind het dus alleen maar leuk om met je mee te kijken. Dat kan gratis in een Vitaliteitssessie, waarin ik je meteen tips geef om je fitter te gaan voelen.

Boek hem meteen hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.